o nama

Otkupljivac.rs

Platforma otkupljivač.rs je nastala iz potrebe da se učesnici u poljoprivredi što lakše povežu. Rečenica koja nas vodi i inspiriše naš rad je „U tri klika do prave informacije“.

RAZVOJNI PUT

Osnovni problem oko kog smo počeli da gradimo našu platformu je bilo pitanje svih proizvođača „Kome i po kojoj ceni prodati proizvod?“. U procesu izrade osnovne verzije platforme razgovarali smo sa velikim brojem proizvođača, različitog obima proizvodnje, kao i sa nekoliko vodećih otkupljivača na teritoriji Srbije. Kroz ove razgovore shvatili smo da je potrebno razviti platformu koja će na jednom mestu obuhvatiti informacije o poljoprivrednim proizvođačima, otkupljivačima i prevoznicima poljoprivrednih proizvoda. Dana 01.01.2020. u rad je puštena redizajnirana i unapređena platforma Otkupljivac.rs

GDE SMO DANAS

Otkupljivac.rs je danas platforma u kojoj svi korisnici mogu, besplatno, da otvore svoj korisnički nalog. U korisničkom nalogu mogu da registruju svoju delatnost kao: otkupljivač, proizvođač ili prevoznik.

Uporedo sa porastom broja registrovanih otkpljivača poljoprivrednih proizvoda raste i broj registrovanih proizvođača i prevoznika.

Našim korisnicima pružimo relevantne informacije u najkraćem roku i omogućujemo im da stupe u kontakt.

U maju 2020. godine u rad je puštena i zasebna celina na našoj platformi Berza sezonskih poslova.

U razgovoru sa našim korisnicima pokazala se potreba za online mestom gde će moći da oglase sezonske poslove i na taj način pošalju informaciju do radnika.

KO SMO MI

Naš tim čine:

Igor Trpčević CEO – tehnički master platforme. Programer sa dvadestogodišnjim iskustvom sa posebnom strašću ka online aplikacijama.

Milan Orlović account manager – idejni tvorac platforme. Pravnik sa bogatim iskustvom u privrednom pravu.

Dušan Prokić marketing manager – kreativni pogon. Dizajner sa iskustvom rada od marketinških agencija do privrednih preduzeća.

Milka Ćućuz – najnoviji član tim. Svestrana operativka koja drži sve na okupu i bez čije pomoći bi ostali bili izgubljeni.

Svi otkupljivaci na jednom mestu

Besplatna prijava